Pris på mitt hode – levende eller død

Jeg får brev om at jeg er tildelt Hans Nielsen Hauge prisen 2015. Det blir jo en misjonær fra Stavanger glad for. Jeg må komme til Fredrikstad for å motta hederen. Men her er usikre tider, så jeg må bare svare som sant er: «Takk dere som gjør meg glad og stolt. Men her er nettopp påvist tallrike metastaser i lungene, og det er mulig jeg skal inn i ny cellegiftbehandling. Men klart vi skal finne en dag i januar eller februar hvor jeg kan komme å ta imot prisen – levende eller død, som de sa i Ville Vesten når de satte pris på et hode.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s