Å bli degradert til himmelen?

Folk spør: Frykter du døden? Jeg er ikke redd for å bli hul og gul. Jeg skal tåle smerten. Den kan vi bedøve. Jeg vil ikke miste mine. De skal jeg til og med ha med meg. Mening tror jeg jeg kan stride meg til, helt til slutt. Så hva er igjen å frykte? Bare et luksusproblem, men det er ille nok: Å måtte gå fra dette livet som jeg er så forelsket i. Knut Hamsun uttrykker meg best i Men livet lever: «Intet under at mennesker nødig vil dø, for maken til denne verdens herlighet kan ikke opptenkes en gang til på et annet sted, for eksempel i himmelen.

En kommentar om “Å bli degradert til himmelen?

  1. Takk for alt du er, Per. For alt du deler og gir av deg selv. Dine ord vil ha sin verdi, samme hvor du er. Jeg fikk lytte til deg samt dele mine tanker i nesten to timer av din og min tid. Disse to timene vil jeg for alltid bære med meg.
    Jeg ble klokere.
    Jeg håper og tror at du bli her i mange år ennå. denne verden har bruk for deg akkurat nå. Takk for at du er deg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s