Brodert resept på et godt liv

Husker dere tidligere i høst, jeg spurte Charlotte: Hvor skal det ende – etter at jeg var oppført både på Nationaltheatret og i Operaen? Og Charlotte (eller jeg?) hintet: På Den Himmelske Freds Plass. Men nei. Høyt å flyve, dypt å falle ned i glass og ramme i Øyri med korssting og i godt selskap, hvis vi skal tro Sogn Avis:

«I eldhuset på gamle Øyri har Hilde Iren Rust rigga seg til for julemarknad med milliardar av korssting i glas og ramme. «Ingen kuk er like har som livet» er ein av dei mest populære og vert raskt vekk. Det same gjelde fleire av sitata til legen og forfattaren Per Fugelli – ikkje minst det som handlar om å gje litt mei faen. Det er visstnok ein god resept på eit godt liv.» (Sogn Avis)

2 kommentarer om “Brodert resept på et godt liv

 1. Det er mye god terapi i å få utbrodere noen av dine sitater…! Har et spørsmål ang et sitat : skal man være eller ikke være et ettall på jorda? (Diskusjon med tannlegen:)

  Liker

  • Hei Hilde Iren og tannlegen,

   Jeg angrer jo på «IKKE vær et 1-tall på jorden, bry deg om flokken din». Jeg burde sagt: «Vær et 1-tall på jorden OG bry deg om flokken din.» For vi er jo 1-tall, gåtefulle og enestående, som streber mot stjernen i Maslows juletre: selvrealisering. Det finnes ikke noe galt i det, men samtidig bør vi bry oss om flokkene våre, fordi vi blir felles-skapt.

   per

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s